ДАРИТЕЛСКИ ИНИЦИАТИВA: ДОМ ЗА МЕДИКО– СОЦИАЛНИ ГРИЖИ ЗА ДЕЦА гр. ШУМЕН (ДОМ МАЙКА И ДЕТЕ)

Сдружение “ СИЯЙНА ЗОРА” набира целогодишно:
   1. Детски памперси
   2. Играчки
   3. Бебешка козметикаТелефон за контакти: 0893349201

                                      0893349200На дарителите се издават свидетелства за дарения.


 
Назад